Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Belohorcovej rozmar: Chcem tú za štvrť milióna!

Zuzana Belohorcová si dopraje luxus. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová si dopraje luxus.

PRAHA – Komplikuje si život! Zuzana Belohorcová (34) sa s priateľom Vlastimilom Hájkom (34) a dcérkou Salmou mala už začiatkom júna sťahovať do nového luxusného domu. Nakoniec sa to však zrealizuje zrejme až v auguste alebo septembri. Moderátorka totiž kvôli vlastnému rozmaru zmenila na poslednú chvíľu plány.

Stále nemajú dokončenú novú domácnosť! Vlastimil Hájek postavil pre svoju partnerku Zuzanu Belohorcovú a ich spoločnú dcérku Salmu priestranný dvojpodlažný dom v Prahe. Rodinka sa však zatiaľ nemôže nasťahovať. „Čakáme ešte na kuchyňu. Zmenili sme značku a dali sme si ju robiť na mieru,“ prezradila Zuzana.

A tento jej rozmar nebude vôbec lacnou záležitosťou. V katalógu výrobcu, ku ktorému „prešla“, sme totiž našli kuchynskú linku za vyše 235 tisíc českých korún (približne 9 112 eur). Pri zákazke na mieru sa cena šplhá do výšky, ktorá presahuje hranicu štvrť milióna českých korún.

Podnikateľ Hájek však tomuto rozhodnutiu svojej polovičky vyjde v ústrety. A hoci jej plní takmer všetky túžby, Zuzana svadbu zatiaľ neplánuje. „Nie je to o tom, že by si niekto z nás nechcel vziať toho druhého. Ale všetci naši známi sa rozchádzajú. A ja chcem, aby sme my navždy zostali tou správnou dvojkou,“ vysvetlila nám moderátorka, prečo sa v blízkej dobe pred oltár nepostaví.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu