Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Belohorcová a Hájek konečne spolu: Luxusné bývanie za 10 miliónov!

Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová. Zobraziť galériu (5)
Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová.

PRAHA – Doprajú si luxus! Zuzana Belohorcová (33) a Vlastimil Hájek (34) sa konečne nasťahujú do spoločného bytu. Stavba rodinného hniezdočka ich podľa denníka Aha! vyšla na desať miliónov českých korún.

Už sú rodina! Keďže Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek už majú spoločnú dcérku, patrí sa zabezpečiť si aj spoločné bývanie. Už počas tehotenstva sa dvojica pustila do riešenia bytovej situácie a výsledkom je byt za desať miliónov českých korún (cca 383 tisíc eur).

Z pôrodnice si však Zuzana odnesie dcérku Salmu ešte do svojho bytu. Spoločné hniezdočko bude totiž dokončené až niekedy v apríli. A čaká na nich naozaj luxusné bývanie! „Má asi tristo metrov štvorcových ,“ pochválil sa denníku Aha! Hájek. Celý byt bude lemovať presklená terasa a na dvore nebude chýbať bazén.

Zaujímavé je, že odhad ceny nového bývania milencov sa zhoduje so sumou, ktorú utŕžili koncom minulého roka za predaj obchodu s oblečením. Investovali ich však dobre. Veď nič nie je dôležitejšie, než vytvoriť harmonický domov pre spoločné dieťa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu