Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Mamička Belohorcová: Žúrovala aj s bábätkom!

Zuzana Belohorcová a jej dcérka Salma na párty. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Belohorcová a jej dcérka Salma na párty.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Najprv dovolenka, potom párty! Len niekoľko dní po návrate z Miami žúrovala Zuzana Belohorcová (34) v mestečku blízko slovenských hraníc. Na akciu zobrala aj svoju trojmesačnú dcérku Salmu!

Po luxusnej dovolenke žúr s drahými autami. Zuzana Belohorcová a jej partner Vlastimil Hájek zorganizovali týždeň po návrate z Miami divokú párty. „Oslavovali sme prvé výročie Caffeterie, zároveň to bol aj zraz Vlastovej skupiny Scuderia Boys,“ prezradila nám blondínka. Pred rokom totiž jej partner otvoril v Hradišti ďalší podnik zo siete svojich kaviarní. Z výročia spravil veľkú udalosť, na ktorej sa zúčastnili všetci jeho kamaráti vlastniaci drahé športové automobily talianskej značky.

Zuzana bola na akcii ako Hájekova partnerka, zároveň však nakrúcala reportáž a dokonca si plnila aj materské povinnosti. Do kaviarne totiž zobrala aj svoju malú dcérku. „Ale nezdržala som sa dlho, tak do pol dvanástej. Ostatní mali párty asi do šiestej do rána. A hotel bol hneď vedľa. Keby Salma plakala, mohla som kedykoľvek odísť,“ povedala nám Belohorcová. Ako dodala, jej dcérka je našťastie pokojné bábätko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu