Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bývalá učiteľka sexu Belohorcová: Zvláda materstvo?

Zuzana Belohorcová so Salmou. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová so Salmou.

PRAHA – Matka na plný úväzok! Zuzana Belohorcová (33) má svoju dcérku Salmu doma už viac ako týždeň. Topky.sk preto zisťovali, ako moderátorka zvláda materstvo. Neničí ju starostlivosť o bábätko?

Pre mnohých je to netradičný pohľad! Zuzana Belohorcová, ktorá sa preslávila ako moderátorka šteklivej relácie, teraz drží v rukách namiesto erotických pomôcok novorodeniatko. Učiteľka sexu je už totiž od 3. februára matkou.

Keďže Salma Hájeková mala po pôrode žltačku, Zuzana si ju domov odniesla až minulý pondelok. Odvtedy sa o svoju dcérku stará prakticky sama. Zvláda túto novú úlohu?

Kto si myslí, že z Belohorcovej je nevyspatá a nervózna matka, je na omyle. Pravda však je, že dcérka jej materstvo neuveriteľne uľahčuje. „Je to úžasné, poslušné dieťatko. Neplače, len spinká a dobre papá. Zvládam to skvele,“ pochválila sa nám Zuzana, ktorá však i napriek tomu plánuje neskôr zamestnať opatrovateľku. Rodinka sa totiž bude sťahovať do nového domu, kde bude Belohorcová potrebovať pomôcť s domácnosťou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu