Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vyžitá Pamela Anderson: Doriadenú tvár jej neprekryje ani mejkap!

Pamela Anderson si zostarnutú tvár ukrývala pod vlasmi márne Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson si zostarnutú tvár ukrývala pod vlasmi márne

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Hoci o jej katastrofálnom stave pleti a vlasov sa v kuloároch povráva už dlhšie, zdá sa, že Pamela Anderson (42) je v spoločnosti naozaj odpísaná. Spod zničenej hrivy jej totiž vykúkajú hlboké vrásky a neprirodzené pery. A to aj napriek nánosom mejkapu!

Starne čoraz rýchlejšie! Zatiaľ čo mnohé hollywoodske krásavice v jej veku chytajú druhý dych, táto vyslúžená sexbomba sa míľovými krokmi blíži k predčasnému dôchodku. Pamela má pracovných ponúk stále menej a medzi smotánkou sa objavuje už len sporadicky. Bodaj by aj nie – veď z diaľky pôsobí ako zhýralá 60-nička!

Divoké žúrovanie a prehnané opaľovanie si vyberá svoju daň! Niekdajšia sexi záchranárka zo seriálu Pobrežná hliadka vzbudila pozornosť na otváracej párty istej módnej značky športového oblečenia pre dámy. Aj keď Pamela prišla v trendovom letnom outfite, silikóny bez podprsenky ju tentoraz nezachránili. Vlasy ako slama sčesané do tváre, ultratenké obočie a podivné líčenie – to všetko jej na kráse veľmi nepridalo!

Zaujímavosťou je, že zostarnutej blondínke nelichotivý imidž zrejme vôbec neprekáža. Ako priznala v minuloročnom rozhovore pre magazín Elle, stavu svojej pleti nevenuje takmer žiadnu pozornosť: „Nepoužívam opaľovací krém. Nemám ani program starostlivosti o pokožku.“ Pammy, začni o seba dbať skôr, než bude neskoro!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu