Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Opitá a obliata Pamela: Nevedela ani chodiť!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Prsia, ktoré ju preslávili, rada ukáže každému, ale za tvár poznačenú vekom a množstvom vypitého alkoholu sa herečka Pamela Anderson (42) zjavne hanbí. Radšej ju schovala za svojou strapatou hrivou!

Strašidlo v sivých minišatách! Tak sa predviedla herečka a najnovšie aj tanečníčka Pamela Anderson na párty v známom nočnom podniku Guys and Dolls. Zvedavcov nesklamala dĺžkou sukne, veľkosťou výstrihu ani množstvom odhalenej pokožky. Zrejme však ostali v šoku z jej výzoru od krku nahor. Rozmazaný mejkap, bezfarebné pery a vlasy ako slama. S bývalou plážovou hviezdičkou to ide od desiatich k piatim!

Platinová herečka sa v rámci zábavy zrejme tak podgurážila, že cestu von nezvládla bez pomoci. Pomáhať pri chôdzi jej museli zamestnanci klubu.

Ultra krátke šaty, do ktorých sa navliekla tiež nepatrili k vrcholom dobrého vkusu – skôr naopak. Nielenže nevynikli strihom, ale ani ich kvalita nestála za veľa - dokonca sa začali párať! Nepomohla im ani samotná Pamela, keď si ich obliala priamo v oblasti bradaviek. Žeby jej veľké vnady prekážali v pití?

Isté je, že blondínka poriadne oslávila svoje zotrvanie v programe Dancing With The Stars, kde sa už pri prvom vyraďovaní dostala medzi dva najnižšie umiestnené páry. Vyzerá to tak, že sa v súťaži dlho neohreje. Možno si po vypadnutí aspoň nájde čas aj na svoj výzor a obmedzí nočné výlety!

Pamelu museli pri chôdzi podopierať

Opitá a obliata Pamela:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu