Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Spajska Geri Halliwell: Ako porotkyňa rozhnevala divákov!

Geri Halliwell Zobraziť galériu (8)
Geri Halliwell (Zdroj: SITA)

GLASGOW – Keď to nejde, tak to nejde! Bývala členka hudobnej formácie Spice Girls Geri Halliwell (37) si riadne zavarila ako hosťujúci porotca počas konkurzov do britskej televíznej speváckej súťaže The X Factor. Publikum ju za jej účinkovanie doslova vypískalo! Bolo jej to treba?

Speváčka si zrejme naložila priveľmi veľké sústo. Ešte pred akciou bola nadšená a so vzrušením očakávala svoje účinkovanie medzi porotcami. Nakoniec sa z toho stala blamáž! Silenými žartíkmi privádzala do rozpakov svojich kolegov v porote. Keďže v nej spolu s ňou sedeli jedna žena a dvaja muži, trepala z cesty, že by spoločne mohli založiť kapelu ako Abba.

Jej trapné “hlody” a nezmyselné komentáre k účinkujúcim ju doslova znemožnili. Všetci prítomní sa zhodli: „To sme ešte nezažili, bola hrozná!“

Publikum pre zmenu naštavala tým, že nedala svoj hlas jednej z favoritiek. Diváci začali skandovať, aby sa vrátila porotkyňa Danii Minogue. Tá porotu opustila pre vysoké štádium tehotenstva. Bývalú spice-ku nešetrili ani televízni diváci. Na internete sa strhla doslova protikampaň voči jej účinkovaniu. Niečo také sa v doterajšej histórií konkurzov súťaže ešte veru neudialo. Geri, nabudúce kreslo v porote radšej nechaj prázdne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu