Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Geri Halliwell: Dráždi prsiami a sexi nohami... A ževraj chlapa nechce!

Geri Halliwell Zobraziť galériu (8)
Geri Halliwell

LONDÝN - Bývalá členka populárnej dievčenskej skupiny Spice Girls po čase pritiahla na seba obrovskú dávku pozornosti. Na svetovú premiéru filmu The Boat That Rocked totiž dorazila v odvážnej kreácii s poriadne hlbokým výstrihom - každému sa zdalo, že jej už-už vybehnú prsia!

Geri v pondelok večer nasýtila lačné pohľady mnohých obdivovateľov ženskej krásy vďaka sexi minišatám zlatistej farby a bronzovo opálenej pokožke. Takto vyparádená sa hudobná hviezda z kina na Leicester Square neskôr presunula do vychyteného podniku Mayfair pub, v ktorom žúrovala spolu s bývalým manželom speváčky Madonny - Guyom Ritchiem.

Atraktívna mamička dvojročnej dcéry Bluebell sa len pred dvoma týždňami rozišla s talianskym milionárom Fabriziom Politim. Prominentný pár už dokonca ohlásil zásnuby, no Geri sa v osudové ráno zobudila s tým, že jednoducho nie je typ na vydaj a priateľovi dala okamžite kopačky.

Napriek tomu, že rozchod ziniciovala práve tridsaťšesťročná kráska, údajne sa necíti najlepšie a ukončenie vzťahu považuje za svoje zlyhanie v oblasti lásky. Na vyliečenie fóbie zo záväzkov však už našla riešenie. Geri sa plánuje vzdať akéhokoľvek chodenia s mužmi, a to na poriadne dlhý čas - na rande ju vraj nikto nedostane až jeden rok.

Geri Halliwell: Dráždi prsiami
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu