Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Geri zradili minišaty: S holým zadkom sa skrývala za frajera!

Zobraziť galériu (10)

LONDÝN - Aj celebrity by sa v určitých momentoch najradšej schovali pod čiernu zem. Keď to nie je možné, využijú aspoň svojho priateľa ako živý štít pred fotografmi. Smola je, ak ani to nezaberie, však Geri (36)?

Bývalá členka Spice Girls Geri Halliwell sa patrične vyparádená chystala na príjemne strávené popoludnie v spoločnosti svojho priateľa Henryho Beckwitha a členov prominentného Polo klubu.

Britský aristokrat Henry sa zachoval ako pravý gentleman, keď mu krásna blondínka zrazu nahlásila problém s oblečením. Jej nohavičky sa zrejme zachytili o elegantné minišaty. Problém s takým stupňom dôležitosti bolo treba riešiť samozrejme okamžite, a tak poskytla Geri živnú pôdu pre všadeprítomných fotografov.

Vymaniť sa z pod sledovania objektívov sa pokúsila schovaním sa za elegantne oblečeného spoločníka. Myslíte, že to pomohlo?

Sympatický párik sa schádza už približne štyri mesiace, no o ich spoločných plánoch do budúcnosti nemožno pochybovať.

Geri zradili minišaty: S
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu