Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošová v uliciach Bratislavy: Pretŕčala schudnuté nohy!

Iveta Bartošová, Jiří Pomeje a speváčkin syn Artur. Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová, Jiří Pomeje a speváčkin syn Artur.

BRATISLAVA – Žiarila! Iveta Bartošová (44) si v sobotu odskočila z bratislavského skrášľovacieho centra, kde už niekoľko týždňov bojuje za lepšiu postavu, do ulíc nášho hlavného mesta. Dôvodom boli parlamentné voľby v ČR.

Upotené tepláky vymenila za sexi outfit. Pobyt na klinike speváčke naozaj prospieva. Ako vidno, na svojom tele robí každým dňom pokroky. Je preto logické, že sa chce vylepšenou postavou pýšiť pri každej vhodnej príležitosti.

Keďže však podstatnú časť svojho pobytu na Slovensku trávi za múrmi skrášľovacieho zariadenia, veľa možností na prezentáciu úbytku váhy zo 64 na 54 kíl nemá. Sobotňajšia prechádzka bola preto pre ňu doslova malou oslavou. Na parlamentné voľby u našich západných susedov, ktoré sa cez víkend konali, sa teda poriadne vyfintila.

Na veľvyslanectvo Českej republiky v Bratislave, kde si spolu s Jiřím Pomejem splnili občiansku povinnosť, prišla vo vzdušnom tope a kratučkej sukni odhaľujúcej jej schudnuté nohy. Manželský párik sprevádzal v historickom centre nášho hlavného mesta speváčkin syn Artur.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu