Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Aha, Bartošová už schudla: Pomeje jej obchytkával zadoček!

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje na bratislavskej klinike krásy. Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje na bratislavskej klinike krásy.

BRATISLAVA – Robí pokroky! Iveta Bartošová (44) už tri týždne vylepšuje svoju postavu v istom bratislavskom skrášľovacom centre. Ako vidno na záberoch, ktoré sa podarili urobiť fotografom českého denníka Aha!, speváčka už nejaké to kilečko schudla. Vlastnými rukami otestoval úbytok jej váhy aj manžel Jiří Pomeje (45), keď ju vychytal za zadoček.

Iveta Bartošová zhodila počas necelého mesiaca na klinike zhruba desať kilogramov. Z pôvodných 64 sa teda dostala na 54. „Ešte musí vypotiť ďalšie štyri kilá. Na samotnom chudnutí však až tak nebazírujeme. Ide skôr o to, aby sa Ivetine telo dostalo do formy,“ povedal denníku Aha! Bartošovej nový manažér Pavel Pásek.

Samotná speváčka však priznáva, že je pre ňu pobyt na Slovensku náročný. „Rána sú najhoršie, pretože pracujem na svojom tele. Trénujem a niekedy je to na nevydržanie. Popoludní si však užívam. Chodím na masáže, relaxujem a starám sa o svoju pleť,“ povedala Iveta. Ako ďalej dodala, namiesto držania drastickej diéty začala jesť osemkrát za deň. „Ale iba v malých dávkach. Našťastie sa mi zmenšil žalúdok, čo je najlepšia metóda na chudnutie. Neprejedať sa, ale jesť pravidelne malé porcie,“ vysvetľuje Bartošová.

Do Prahy by sa mala vrátiť popová princezná o štyri týždne. Jej manažér má potom s ňou veľké plány. Chce, aby nahrala nové CD, vzchopila sa, a rozbehla koncertnú šnúru. Nechajme sa prekvapiť, či sa mu podarí všetky svoje predstavy zrealizovať. O Ivete je totiž známe, že je nevyspytateľná a iba ťažko kontrolovateľná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu