Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bartošová na odtučňovačke: Vyzerá hrozne a ešte sa aj prežiera!

Iveta Bartošová na klinike v Bratislave. Zobraziť galériu (10)
Iveta Bartošová na klinike v Bratislave.

BRATISLAVA - Ako vyhasnutá troska! Tak vyzerá niekdajšia princezná českého popu Iveta Bartošová (44). Pobyt na bratislavskej klinike z nej má opäť spraviť krásavicu, lenže speváčka marí úsilie odborníkov. Ako informuje český denník Aha!, plavovláska si škodí fajčením a prejedá sa!

Nadmerné pitie v kombinácii s liekmi zmenili Ivetu Bartošovú na nepoznanie. Opuchnutá tvár, nafúknuté telo, prázdny pohľad – tak vyzerá popová princezná dnes. Preto sa rozhodla zamieriť na kliniku krásy. „Storočná starenka pôsobí sviežejšie,“ tvrdia návštevníčky zariadenia o speváčke.

Iveta by sa tu mala za šesť týždňov dostať do formy. Musí sa podrobiť prísnej disciplíne, čo jej však zjavne robí problémy. Podľa denníku Aha! vôbec nedbá o svoju životosprávu a pred cvičením sa prejedá. Navyše, fajčí jednu cigaretu za druhou.

Jej pobyt pritom stojí celkovo skoro 24 tisíc eur! Z toho je čiastka 15 800 eur za procedúry a 7900 eur za ubytovanie. Iveta však toľko peňazí nemá, preto sa na oplátku stala tvárou kliniky a skrášľovacia kúra ju nebude stáť ani cent. Teda, pokiaľ ju za nedodržanie disciplíny nevyhodia! A v prípade, že by náročný program nevydržala a odišla zo zariadenia skôr, zaplatila by mastnú pokutu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu