Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Obrovská hanba pre Bartošovú: Pomeje načapaný v bordeli!

Manžel Ivety Bartošovej strávil noc v bordeli. Zobraziť galériu (9)
Manžel Ivety Bartošovej strávil noc v bordeli.

PRAHA – Hazarduje so svojím manželstvom! Jiří Pomeje (45) bol vo štvrtok nad ránom pristihnutý, ako vychádza zo známeho pražského bordelu. Partner Ivety Bartošovej sa však drží známej zásady: „Zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať!“

Manželstvo Ivety Bartošovej a Jiřího Pomejeho prešlo koncom minulého roku veľkou krízou. Speváčka dokonca zvažovala žiadosť o rozvod. Nakoniec sa partneri udobrili. Najnovšie však ich partnerstvom otriasa ďalší škandál. Ako sa totiž zdá, Jiří chodí za prostitútkami. A to môže byť pre Ivetu poriadna rana!

Pomejeho vo štvrtok ráno fotograf denníku Aha! pristihol, ako vychádza z verejného domu. V tomto podniku bol od polnoci a vraj nejaký čas strávil s jednou z pracovníčok v súkromí. „S nikým som nič nemal a rozhodne by som za to neplatil,“ bráni sa skrachovaný producent. Zaujímavo však vyzneli jeho ďalšie slová. „Bol som pozvaný, takže som nič neplatil,“ vyjadril sa Pomeje, čím však svoju situáciu skôr zhoršil.

Zvláštne vyzerá aj jeho tvrdenie, že mal v podniku obchodné rokovanie. Odkedy sa však dôležité veci vybavujú o polnoci v zariadení tohto typu? „To by som nerozoberal,“ odpovedal Jiří redaktorovi denníku Aha! na otázku, prečo šiel do bordelu, keď nechcel sex.

Ktovie, či Iveta svojmu mužovi tieto vykrúcačky uverí. Pravda je, že speváčka má povesť naivnej blondínky, ktorá sa veľmi ľahko nechá ovplyvniť. Pomejemu by to teda nakoniec mohlo aj prejsť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu