Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Exmilenka zosnulého Muka provokuje: Chce kúsok z jeho mŕtvoly!

Peter Muk a jeho exmilenka Martina Janderová. Zobraziť galériu (6)
Peter Muk a jeho exmilenka Martina Janderová.

BRATISLAVA/PRAHA - Ani po smrti nemá pokoj! Exmilenka Petra Muka († 45), ktorý zomrel v pondelok ráno, sa podľa českého denníka Aha! chystá do boja s vdovou Evou Mukovou (37).

Príčina, kvôli ktorej ide Mukova expartnerka Martina Janderová (39) po krku spevákovej manželke Eve, je dieťa. Janderová tvrdí, že otcom jej syna Šimona je zosnulý spevák. A to i napriek tomu, že sa k nemu počas života nikdy verejne nepriznal. Exmilenka sa však rozhodla dokázať, že chlapca splodila s českou hviezdou. Na to potrebuje testy DNA, ktoré by však museli byť urobené posmrtne. Na to však zrejme Eva nepristúpi.

„Chcem jeho vzorky, aby som mohla urobiť testy DNA,“ povedala pre český denník Aha! Mukova exmilenka Janderová, ktorá tiež tvrdí, že hudobník pred smrťou súhlasil s preverením otcovstva. Slová expartnerky potvrdzuje aj jej mama. „Všetko už bolo dohodnuté. S Petrom sme boli stále v kontakte. On dokonca súhlasil, že nám v deň Šimonových narodenín poskytne vzorky k tomu, aby sme mohli urobiť testy DNA a určiť tak otcovstvo. Jeho žena o tom zrejme nevedela, malo to prebehnúť tajne. Dohoda bola taká, že sa to potom nebude vyťahovať v médiách. Peter by sa určite o syna postaral,“ prezradila.

V tom, aby potrebné vzorky získala, však vidí Mukova exmilenka problém. „Pochybujem, že teraz by jeho manželka súhlasila s nejakými testami,“ obáva sa Janderová, ktorá ale napriek tomu trvá na svojom. Uvidíme, či sa jej podarí čoskoro získať to, po čom tak prahne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu