Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mukova exmilenka útočí na manželku: Kde si bola, keď umieral?

Vdova Eva Muková plakala za zosnulým manželom. Rakvu so spevákom včera odvážali spred domu, kde býval. Zobraziť galériu (6)
Vdova Eva Muková plakala za zosnulým manželom. Rakvu so spevákom včera odvážali spred domu, kde býval.

PRAHA/BRATISLAVA – Obrovský šok! Petr Muk († 45) už nikdy nezaspieva svoje legendárne hity. Včera ráno totiž nečakane zomrel. V súvislosti s jeho smrťou sa vynárajú špekulácie, či náhodou nespáchal samovraždu. Jeho bývalá milenka Petra Janderová (39) sa pre český denník Aha! vyjadrila, že úmrtie nebolo náhodné. Prstom pritom ukazuje na spevákovu exmanželku.

Ako povedala Mukova expriateľka a dôverníčka pre český denník, už pred tromi týždňami videla, že s Petrom nie je niečo v poriadku. „Bol hrozne labilný a sťažoval sa, že je nespokojný so svojím životom,“ vzlyká Janderová, ktorá z umelcovej smrti obviňuje vdovu Evu Mukovú (37).

„Kde bola, keď sa to stalo? Prečo ho nezachránila? Mohla mu pomôcť!“ krúti hlavou nad stratou bývalého priateľa Janderová. Ako ďalej povedala, podľa nej si siahol Peter na život úmyselne. Možnosť, že by sa liekmi predávkoval náhodou, nepripúšťa.

„Veď už ich bral tak dlho... Vždy na neho dohliadala jeho žena. Petrovi sa to za posledný mesiac začalo vymykať z rúk. Opäť začal piť. A to nemal robiť. Aj chalani z jeho kapely tvrdia, že bol v posledných dňoch veľmi agresívny. Mal problémy, ktoré sa odrážali v súkromí i v práci,“ vyjadrila sa pre denník Aha! Janderová.

Podľa informácií českého portálu super.cz zohral na spevákovej smrti podstatnú rolu tvrdý alkohol. Muk totiž iba pár hodín pred smrťou popíjal v pražskom podniku v centre mesta. Očití svedkovia sa vyjadrili, že hudobník sedel za barom s kamarátom a správal sa dosť hlučne. Vraj z neho vyžarovala negatívna a smutná energia. Z podniku neodišiel skôr, ako o pol druhej v noci. Niekoľko hodín nato zomrel.

Petr Muk po sebe zanechal smútiacu manželku Evu a tri dcérky. Najmladšia má takmer štyri roky a volá sa Noemi. Umelcova expartnerka Janderová tvrdí, že s ním má štvorročného syna Šimona. Spevák však nikdy verejne nepriznal, že by bol otcom.

Viac článkov:

Muk pred smrťou: Slová, z ktorých mrazí!

Šokovaní umelci o Mukovej smrti: Je to katastrofa, tvrdí Vondráčková!

Zomrel spevák Petr Muk: Vraj sa predávkoval liekmi!

Petr Muk bol online: Sex si chce ešte užívať!

Mukova záhadná smrť: Aj títo sa predávkovali!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu