Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Muk krátko pred smrťou: Alkohol, lieky, agresivita!

Petr Muk Zobraziť galériu (5)
Petr Muk

PRAHA – Bral lieky a pil alkohol! Petr Muk († 45) už dlhšiu dobu kombinoval tabletky proti depresii s tvrdým chľastom. Inak tomu nebolo ani večer pred jeho smrťou. Výsledok? Udusenie zvratkami.

Petr Muk trpel maniodepresiou od svojich devätnástich rokov. V rozhovoroch pre médiá priznával, že mu v boji s touto psychickou poruchou nepomáhalo nič iné, iba lieky. Bol na ne odkázaný prakticky každý deň. Zrejme ale vždy nezabrali, ako mali. „Chalani z jeho kapely tvrdia, že bol v posledných dňoch veľmi agresívny,“ povedala denníku Aha! Mukova expriateľka Petra Janderová.

Navyše, spevák bol večer pred svojou smrťou videný, ako popíja alkohol. Možno išlo o oslavu českého hokejového titulu, alebo naopak o pitie z depresie. „Dával najavo, že je v plnej sile, ale vyžarovalo z neho niečo negatívne a smutné,“ vyjadrila sa očitá svedkyňa pre portál super.cz. Podľa tvrdení Mukovej expartnerky Petry Janderovej bol spevák v opiášovom kolobehu dlhšie. „Už mesiac nebol psychicky v poriadku. Znovu začal piť. A to nemal robiť. Už to nezvládal,“ povedala pre denník Aha! 

Alkohol v kombinácii s tabletkami zhoršuje stavy depresií, vyvoláva spomalenosť a ospalosť. Práve toto spojenie nahráva teórii, podľa ktorej sa spevák udusil vlastnými zvratkami. Denníku Blesk to vraj dokonca potvrdil jeden zo zdravotníkov, ktorí konštatovali smrť speváka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu