Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muk pred smrťou: Slová, z ktorých mrazí!

Zosnulý Petr Muk Zobraziť galériu (5)
Zosnulý Petr Muk

BRATISLAVA – Peter Muk (†45) navždy odišiel! V pondelok ráno ho našli mŕtveho v pražskom byte. Napriek tomu, že sa špekuluje o samovražde, spevákove slová spred roka vôbec nenasvedčovali tomu, že by sa chcel zabiť. V online rozhovore pre topky.sk dokonca povedal, že sa teší zo života a dcérky Noemi. Čo všetko ešte prezradil?

Niekoľkonásobný strieborný a bronzový český Slávik Peter Muk zomrel včera vo veku 45 rokov. Zanechal po sebe manželku Evu, s ktorou vychovával takmer štvorročnú dcéru Noemi, a dve staršie dcéry z predchádzajúceho manželstva Michaelu (24) a Šárku (23).

V súvislosti s hudobníkovou smrťou sa skloňuje slovo samovražda. Paradoxné pritom je, že ešte pred rokom spevák v topkárskom online rozhovore tvrdil, ako sa mu darí. Priznal, že sa jeho život po mnohých útrapách a depresiách obrátil k lepšiemu. „Život je stabilizovaný, hlavne, že jar je tu,“ napísal vtedy.

Dokonca mal jasnú predstavu o svojej budúcnosti.  „Na staré kolená by som chcel žiť na Lipne, ale myslím si, že podľa mojej vôle spravodlivo rozhodne moja manželka. Všetci musíme poslúchať,“ povedal zosnulý spevák, ktorý zjavne všetko konzultoval so ženou.

Umelec si však manželstvo s Bratislavčankou Evou nevedel vynachváliť. O tom, že svoju rodinu miloval, svedčí aj jeho úprimné vyznanie. „Osud nás spojil pred 4 rokmi a Evička je pre mňa veľká opora. Malá Noemi ma nabíja energiou a svojím česko-slovenským jazykom,“ napísal Muk. Ako ďalej dodal, dievčatku chcel byť dobrým otcom. Na otázku, aký ma s dcérkou vzťah, skromne odvetil: „Je to moje zlatíčko. Bol som teraz veľmi vyťažený, ale cez týždeň sme sa naháňali v parku blízko nášho domu.“

Hoci Muk trpel počas života rôznymi depresívnymi stavmi, kvôli ktorým musel užívať mnoho liekov, vrátane tabletiek na spanie, vedel si z toho vystreliť. Keď sa ho totiž jedna čitateľka v online rozhovore spýtala, ako mu žalúdok strávil klobásku, ktorú si na jednom koncerte doprial, so smajlíkom odpísal: „Veľmi dobre. Dokonca som si zabudol vziať prášok na spanie. Žena do rána sledovala kriminálky a ja som padol ako mŕtvy.“

Viac článkov:

Mukova exmilenka útočí na manželku: Kde si bola, keď umieral?

Šokovaní umelci o Mukovej smrti: Je to katastrofa, tvrdí Vondráčková!

Zomrel spevák Petr Muk: Vraj sa predávkoval liekmi!

Petr Muk bol online: Sex si chce ešte užívať!

Mukova záhadná smrť: Aj títo sa predávkovali!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu