Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nezverejnená FOTO opitej Bartošovej: Takto ju musela podopierať!

Golda podopiera opitú Ivetu Zobraziť galériu (5)
Golda podopiera opitú Ivetu

PRAHA – Veselá nálada, široký úsmev, ale problém udržať sa na nohách! Prinášame vám ďalšiu z kategórie „alkoholických fotografií“ kontroverznej speváčky Ivety Bartošovej (44). Na tejto ju podopiera dôverníčka Zlatica "Golda" Dvořáková (55).

Ďalší pikantný snímok! Ten je súčasťou knihy s názvom „Iveto, sbohem...,“ ktorá sa už dostala na pulty predajní. Jedná sa o kontroverznú spoveď bývalej pestúnky speváčkinho syna Artura. Nečudo, že Bartošová sa usilovala o to, aby kniha nevyšla.

Okrem fotografií, ktoré zachytávajú Ivetine alkoholické excesy, sa v nej totiž nachádzajú aj škandalózne informácie zo speváčkinho súkromia. K nemu rozhodne patrí aj manželstvo s jej manažérom Jiřím Pomejem. 

Ivetino manželstvo očami pestúnky Goldy (ukážka z knihy)

Ivete jeho lichôtky samozrejme imponovali. Ako krásne sa jej počúvali od muža, ktorému ešte pár týždňov predtým nemohla prísť na meno! Niekoľko rokov sa sebe vyhýbali ako čert krížu. Potom, čo sa dali dohromady, naznačila, že sa nemali radi kvôli nechutnému ohováraniu.

Nielenže ju vytiahol zo „srabu,“ niekoľko týždňov ju "mučil" v telocvični až napokon z utrápenej bacuľky opäť urobil sebavedomú sexbombu, navyše si úplne podmanil jej srdce.

Ubehlo len pár mesiacov od začiatku spolupráce a Iveta, ktorá v žiadnom prípade nechcela počuť varovania svojho okolia, ktoré Jiřího poznalo ako bájkara a dlžníka niekoľko desiatok miliónov, už kývla na jeho žiadosť o ruku.

Ešte krátko pred svadbou ale Iveta napriek tomu svoje rozhodnutie horúčkovito uvažovala. "Mám si ho naozaj vziať?" pýtala sa sama seba. Niektoré veci jej na ňom vadili. Bol hlučný, hovoril skôr, ako myslel. Bartošová bola dovtedy zvyknutá na decentnejších partnerov. Cit však zvíťazil nad rozumom a Jiří dosiahol svoje - ako prvý dostal túto problematickú speváčku pod čepiec.

Kvôli Jiřího dlhom však bolo potrebné mať poistku. Práve preto sa spisovala predmanželská zmluva. "Videla som ju, a vlastne bola celá o tom, že všetok majetok Iveta nadobudla pred manželstvom, Jirka do neho vstupuje nemajetný a nemá na Ivetinom majetku spoločný podiel."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu