Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Bartošová bojuje: Toto sa nesmie dostať na verejnosť!

Iveta Bartošová sa nedávno objavila na titulke českého denníku Aha! Fotografia pochádza z pripravovanej knihy. Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová sa nedávno objavila na titulke českého denníku Aha! Fotografia pochádza z pripravovanej knihy.

PRAHA - Speváčka Iveta Bartošová chce chrániť svoje súkromie za každú cenu. Plánuje preto podať žalobu na pražský súd. Dôvodom je nelichotivá kniha odhaľujúca jej súkromie s názvom Iveto, sbohem..., ktorej autorkou je jej bývalá domáca Zlata Golda Dvořáková.

V médiách už vyšli škandalózne fotografie zobrazujúce speváčku v nepríjemných situáciách. Ako informoval spravodajský portál iDNES.cz, česká diva spolu so svojím manželom Jiřím Pomejem plánujú požiadať Mestský súd v Prahe o predbežné opatrenie, ktoré by zamedzilo vydaniu publikácie.

Dvojica sa najviac obáva dopadu knihy na speváčkinho syna Artura. "Žiadosť podáme ešte tento týždeň, stále sa spracovávajú posudky o dopadu knihy na Ivetu, jej kariéru a predovšetkým na Artura, ktorému môže kniha najviac ublížiť," uviedol speváčkin manžel Pomeje.

"Pred dvoma týždňami sme ho museli vyzdvihnúť zo školy skôr, pretože si ho spolužiaci doberali a články o chystanej knihe mu ukazovali. Ja, Iveta a Ladislav Štaidl sme si svoje povolanie vybrali, Artur nie," dodal.

Proti názorom, že by mala kniha negatívne vplývať na speváčkinho syn, autorka knihy oponuje. "Neviem, ako by mohla kniha negatívne ovplyvniť Artura. O ňom sa v knihe píše minimálne a len v dobrom," povedala Dvořáková, ktorá si myslí, že Artura využíva pár ako živý štít.

"Je smutné, že Iveta s Jiřím využívajú Artura proti knihe. Práve to by sa malo zakázať," dodala "spisovateľka", ktorá sa prípadnej žaloby nebojí. "Knihu skontrolovali niekoľkí právnici, pokiaľ Jiří s Ivetou nemajú nejakých vplyvných známych v súdnictve, žiaden rozumný človek v talári nemôže zákaz vydať," uzavrela.

Dvořáková sa s Bartošovou rozišla po tom, čo z jej strany začala pociťovať nedôveru. "Iveta si zmyslela, že som sa spolčila s otcom Artura Ladislavom Štaidlom, a že mu donášam. Bola to hlúposť, ale pretože naše vzťahy ochladli, rozhodla som sa dobrovoľne odísť," uviedla autorka knihy.

"Je teda hlúposť, že by som sa knihou chcela pomstiť za to, že ma Iveta vyhodila," dodala. Zároveň sa vyjadrila, že ju Bartošová začala v médiách obviňovať z toho, že kradla a bola neseriózna.

"Nikto by to nenechal len tak, tak som súhlasila s knihou," uzavrela. Bartošová je aktuálne mimo Českej republiky, so svojou kamarátkou trávi dovolenku v Thajsku.

"Iveta chce načerpať nové sily, aby sa mohla v pokoji pripraviť na svoj jesenný návrat," vysvetlil manžel Pomeje, ktorý je aj Bartošovej manažérom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu