Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyvrcholenie útoku na Belohorcovú a Hájka: Leoš, dostaneš na hubu!

Leoš a jeho obete: Belohorcová s Hájkom. Zobraziť galériu (6)
Leoš a jeho obete: Belohorcová s Hájkom.

BRATISLAVA – Musí si dávať pozor! Leoš Mareš (33) nedávno povedal vo vysielaní českého rádia, že partner Zuzany Belohorcovej (34) je vyciciavač. Dokonca mu adresoval aj ďalšie urážky. Samotného Vlastimila Hájka (34) to poriadne rozčúlilo.

Nenechal to tak! Keď sa Vlastimil Hájek dopočul, že ho Mareš urážal v rannej šou istého českého rádia, požadoval nápravu. Leoš sa mal preto včera v éteri ospravedlniť, no neurobil tak. Keď totiž malo prísť na lámanie chleba, radšej si vzal voľno. Situáciu za neho muselo hasiť zamestnávateľ.

„Rádio Evropa 2 sa ospravedlňuje pánovi Hájekovi za výroky, ktoré na jeho adresu uviedli moderátori Rannej šou, najmä pán Mareš. Tieto výroky v celom ich rozsahu odvoláva,“ zazneli v éteri slová, ktoré išli zo záznamu. Hlas pritom nepatril Leošovi. Ten mal včera dovolenku.

Topky.sk zaujímalo, či takéto ospravedlnenie Hájkovi stačí. „Považujem to za dostatočné. Dostal pokarhanie, aj pokutu. Konečne Mareš pochopí, že sa nemá obúvať do slušných ľudí. A dúfam, že sa to už nestane,“ povedal nám partner Zuzany Belohorcovej.

Samotný Leoš mu však naďalej leží v žalúdku. Keď sme totiž spomenuli, že ide o najobľúbenejšieho moderátora za riekou Morava, snažil sa nás vyviesť z omylu. „V českom šoubiznise nie je obľúbený. Populácia jeho priaznivcov je stále menšia. Melie z posledného, už nevie, ako upútať pozornosť. Takéto ohováranie sa mu však môže vypomstiť. Musí si dávať pozor na ústa, lebo si to s ním vybavím ako chlap s chlapom,“ povedal český podnikateľ, čím naznačil, že by mohlo prísť aj k pästnému súboju. Leoš by si mal preto nabudúce radšej premyslieť, čo vo vysielaní povie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu