Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Belohorcová po pôrode: Latexové nohavice a bezchybná manikúra!

Zuzana Belohorcová v latexe a s červenými nechtami. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Belohorcová v latexe a s červenými nechtami.

PRAHA – Neuveriteľné! Len tri dni po pôrode dcérky Salmy sa Zuzana Belohorcová (33) navliekla do latexových nohavíc. Tým však starosť bývalej učiteľky sexu o zovňajšok nekončila. Čerstvá mamička si totiž dala záležať aj na manikúre!

Aj po pôrode treba vyzerať tip-top. Pred rokom to dokázala Andrea Verešová, ktorá po narodení syna Daniela Tobiáša predstúpila pred novinárov v minišatách a v čižmách na vysokom podpätku. Naopak, Dara Rolins pri odchode z nemocnice s dcérkou Laurou pokojne pózovala v teplákoch.

Zuzana Belohorcová sa zjavne inšpirovala Andreou a snažila sa byť v sobotu pred fotoaparátmi čo najkrajšia. Vysoké podpätky síce nezvolila, ale natiahla na seba priliehavé latexové nohavice. Navyše, na nechtoch jej svietil jasnočervený lak a upravené nechty ukázala už na prvých fotografiách v deň, kedy Salmu porodila. „To sú gélové. Vydržia dlho,“ povedala nám Zuzana s tým, že manikúre sa nevenovala priamo v nemocnici.

Hoci mali Belohorcovú a jej dcérku z pôrodnice prepustiť počas víkendu, kvôli drobným komplikáciám tam museli zostať dlhšie. Teraz sú však už doma a užívajú si spoločný čas. „Žltačka ustúpila, tak nás včera prepustili,“ s radosťou nám oznámila čerstvá mamička.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu