Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Obdarená Jessica Simpson: Jej prsia rastú do gigantických rozmerov!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson

NEW YORK – Rastú a rastú! Prsia speváčky Jessicy Simpson (29) akoby si žili svoj vlastný život. Hoci sa zdá, že blondínka v poslednom čase zhodila zopár kíl, z jej vnadov určite nič neubudlo. Skôr naopak!

Prsia ako modelka z Playboya! Jessica Simpson nikdy nepatrila medzi ženy, ktoré by trápil nedostatok objemu v horných partiách. Ale to, čo predviedla pred pár dňami na párty v New Yorku, ju zaraďuje do úplne iného levelu. Len málokomu totiž mohla ujsť veľkosť jej odhalených vnadov, ktoré v sexi červených šatách s veľkým dekoltom vyzerali ešte mohutnejšie ako kedykoľvek pred tým.

Zhodené kilogramy alebo dobrý strih šiat? Hviezdička filmu Zamestnanec mesiaca má už dlhšie problémy s hmotnosťou – nie a nie zhodiť tých pár kíl navyše! Pri pohľade na ňu to však vyzerá tak, že sa jej úsilie napokon vyplatilo. Chudšie a svalnaté nohy napovedajú, že ich majiteľka strávila nejeden deň cvičením, ktoré konečne prinieslo svoje ovocie. Zaujímavé však je, že jej prsia sa nezmenšili, ako býva pri chudnutí zvykom, ale skôr zväčšili! Jessica, ako to robíš?

Niektorí skeptici sa domnievajú, že poznajú odpoveď – blondínka si ich vraj dala umelo zväčšiť alebo minimálne podvihnúť. Ako inak by mohli narásť do takých rozmerov? Nie je predsa už v puberte! Či už ide o zázrak prírody, plastickej chirurgie alebo skvelú podprsenku, treba uznať, že výsledok je fantastický!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu