Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kim Kardashian ako ste ju nevideli: Úplne nahá a bez retuše!

Kim Kardashian bez šiat a zásahu grafikov Zobraziť galériu (13)
Kim Kardashian bez šiat a zásahu grafikov

LOS ANGELES – Ukázala sa tak, ako ju príroda stvorila! Hoci sa televízna hviezda Kim Kardashian (29) neobjavuje v Evinom rúchu po prvý raz, pikantným záberom prejavila poriadny kus odvahy – s kožou na trh totiž vyšla bez zásahu retušéra. Aj napriek tomu je však stále za sexicu!

Na trpkej skúsenosti sa zrejme naozaj poučila! Nevyretušované zábery hollywoodskej krásky totiž svetlo sveta uzreli minulý rok. Vtedy však rozhodne nešlo o nijaký zámer, ale o hrubý omyl magazínu, ktorý použil nesprávne fotografie. Namiesto štíhlej postavy s dokonalou pokožkou tak Kim predvádzala len pár kíl navyše a neprehliadnuteľnú celulitídu. Ako sa však zdá, odvtedy sa u nej veľa zmenilo!

Tréning v posilňovni niekoľkokrát do týždňa a upravený jedálny lístok urobili svoje. V najnovšom čísle časopisu Harper's Bazaar sa totiž známa tmavovláska za svoje telo už hanbiť rozhodne nemusí. Aj s kyprejšími tvarmi totiž vyzerá skutočne sexi! S jemným opálením a použitím tej správnej kozmetiky má pokožku krajšiu ako kedykoľvek predtým.

V priloženom rozhovore Kim sebavedomo priznala, že svoje krivky zbožňuje a je na ne hrdá, čo chcela dokázať práve odvážnym fotením. Vie, že pohľady mužov priťahuje najmä bujnými vnadami, ktoré majú veľkosť košíkov C od jej jedenástich rokov. Čomu však stále nerozumie, sú nekonečné debaty okolo jej objemnejšieho pozadia: „Nechápem, prečo sa každý zaujíma len o môj zadok. Som Arménka, to je normálne. Môj zadok pravdepodobne ani nie je taký veľký, ako si myslíte, pretože mám krátke nohy a úzky pás. A to ho robí väčším.“ Aj napriek týmto slovám však Kim dobre vie, že okrúhlejšie pozadie je jej vlastnou poznávacou značkou. A na tom už nikto nič nezmení!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu