Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Najlepšie vyzerajúca Američanka? Je ňou táto venuša s kyprými vnadami!

Christina Hendricks vyzerá v Amerike najlepšie Zobraziť galériu (12)
Christina Hendricks vyzerá v Amerike najlepšie

LOS ANGELES – Svojimi proporciami uchvátila už aj ženy! Hoci Christina Hendricks (34) nikdy nepatrila k vyznávačkám hollywoodskeho kultu štíhlosti, jej ženský pôvab je naozaj neprehliadnuteľný. V rodnej krajine vraj vyzerá najlepšie – za sebou nechala aj ostrieľané sexice!

Časy, kedy sa ženy chceli podobať vychudnutým modelkám, sú preč! Svedčí o tom anketa, ktorú nedávno uskutočnil magazín Esquire na vzorke 10 000 žien. Pýtal sa ich najrôznejšie otázky od politiky až po sexualitu a výsledky uverejnil vo svojom májom čísle. Niektorými z nich čitateľov určite zaskočil!

Najväčším prekvapením bol výber dámy, ktorú respondentky označili za Najlepšie vyzerajúcu ženu v Amerike. Až viac ako 30% z hlasujúcich totiž volilo práve Christinu Hendricks, ktorá sa vďaka tomu prepracovala na titulku spomínaného časopisu. Úctyhodných 17% hlasov získala modelka Adriana Lima, pričom ani nie je americkej národnosti. So 14% sa na bronzovom mieste ocitla herečka Megan Fox.

Christina sa na obálke magazínu objavila v tradičnom štýle – s rozcuchanou hrivou, v šatách zvýrazňujúcich jej úzky driek a s obnaženým dekoltom. A hoci tentoraz pôsobila akýmsi zmeneným dojmom, s figúrou v tvare presýpacích hodín vyzerá stále čertovsky sexi. A aké je jej odporúčanie pre zástupcov opačného pohlavia? „Žiaden muž by nemal byť na Facebooku,“ nechala sa počuť v priloženom rozhovore.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu