Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

S 50-tkou na krku rozťahuje nohy na verejnosti... A necháva si šmátrať v rozkroku!

Kathy Griffin si zašla ku gynekologičke verejne Zobraziť galériu (4)
Kathy Griffin si zašla ku gynekologičke verejne (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Neštíti sa ničoho! To, čo milióny žien považujú za nanajvýš intímnu záležitosť, americká herečka Kathy Griffin absolvuje hoci aj pri bazéne. Aj keď už o pár mesiacov oslávi okrúhlu 50-tku, nohavičky si stiahla naozaj bez zábran... Kvôli verejnému gynekologickému vyšetreniu!

Zdravotnícka osveta na nezaplatenie! Zdá sa, že pokiaľ ide o otázku zdravia žien, ostýchavosť u hollywoodskej hviezdy nemá miesto. S postavou sexi mladice sa počas uplynulého víkendu navliekla do bikín a vybrala sa k hotelovému bazénu. Tentoraz však nešlo o bezstarostné čľapotanie sa vo vode a vylihovanie na slnku. Kathy totiž pohodlné ležadlo vymenila za gynekologické kreslo a svoje intímne partie zverila do rúk odborníčke. Pred zrakmi zvedavých divákov a za prítomnosti kamier!

Usmievavá ryšavka počas niekoľkých minút podstúpila cytologické vyšetrenie, známe ako Pap ster alebo Pap test, ktoré pomáha odhaliť abnormálne bunky vo výstelke krčka maternice. Propagácia tejto formy prevencie cervikálneho karcinómu však nebola nakrútená úplne nezištne. Výsledné zábery budú totiž súčasťou reality šou s názvom My Life on the D-List, v ktorej je Kathy za hlavnú hviezdu.

Ako sa šarmantná päťdesiatnička priznala v televíznom rozhovore, tento krok považuje vo svojom živote za naozaj dôležitý. Aj preto sa na verejnú návštevu gynekologičky patrične pripravila. Pod vplyvom súčasného módneho trendu za veľkou mlákou si svoj rozkrok dokonca nechala vyzdobiť krištáľmi!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu