Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa komička zaskočila fanúšikov vyholenou hlavou: Dôvod vás dojme!

Kathy Griffin Zobraziť galériu (6)
Kathy Griffin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ďalšia bez vlasov! V poslednej dobe sa koruny krásy vzdali viaceré herečky. Najnovšie sa k nim pridala aj komička Kathy Griffin (56). Tá si však nevyholila hlavu kvôli filmovej úlohe. Urobila tak kvôli oveľa smutnejšiemu dôvodu.

Na topkách sme vás v poslednej dobe informovali o tom, že herečky Kristen Stewart, Cara Delevingne a Kate Hudson su momentálne vystrihané celkom nakrátko. Každá z nich podstúpila radikálnu zmenu účesu kvôli svojej profesii. V médiách sa najnovšie objavili aj zábery holohlavej Kathy Griffin, ktorá sa takýmto spôsobom rozhodla podporiť svoju sestru Joyce. 

Tej lekári diagnostikovali rakovinu. Smutné je, že zákerné ochorenie zasiahlo rodinu známej herečky už aj v minulosti. Pred troma rokmi s ňou prehral svoj boj jej 63-ročný brat Gary.

Fotky holohlavej Kathy zverejnil prostredníctvom aplikácie snapchat novinár Yashar Ali. Tiež pridal záber jej mamy, ktorá si šokovane prikrýva ústa. „Moja dcéry Kathleen je úžasná bytosť,” vyjadrila sa neskôr na twitteri herečkina matka. 

Aktuálnu FOTO herečky Kathy Griffin nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kathy Griffin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu