Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Úplne nahá Lady Gaga: Kvôli Japoncom sa dorezala!

Lady Gaga Zobraziť galériu (12)
Lady Gaga

TOKYO – Je celá dorezaná! Lady Gaga (26) vie, ako upútať pozornosť na svoj nový album. Nielenže odhodila oblečenie a oblepila sa provokujúcimi novinovými titulkami. Neváhala zájsť ešte ďalej – celé telo si posiala krvácajúcimi reznými ranami!

Gaga, zachádzaš priďaleko! Na obale svojho nového albumu The Remix sa popová speváčka predviedla tak, ako ju príroda stvorila. Zakryla si len intímne partie – nie však oblečením, ale vystrihnutými novinovými titulkami. V blízkosti jej lona si našli miesto výrazy ako „sex“, „pani spravodlivosť“ alebo „tajomstvá“. Blondýnka sa však zrejme obávala, že len jej odhalené telo nebude na poriadnu reklamu pre nové CD stačiť a tak ešte pritvrdila!

Začala propagovať násilie! Ako inak si možno vysvetľovať hodnoverne namaľované rezné rany, ktoré má po rozosiate po celom tele? A ešte k tomu vyzerá, akoby jej krvácajúce rezy vôbec nevadili, skôr naopak. Zdá sa, že si pocity bolesti skôr užíva. Sú takéto sadomasochistické náznaky na obale jej albumu, ktorý si určite kúpi veľa tínedžerov, naozaj nevyhnutné?

Lady Gaga kompiláciu Remix vydáva v máji. Zatiaľ bola exkluzívna pre Japonsko a do iných častí sveta sa dala objednať len odtiaľ. V krajine vychádzajúceho slnka sa momentálne aj nachádza – dnes si v rámci svojho svetového turné Monster Ball zaspieva v Osake, potom ju čaká Yokohama. Na albume Remix je niekoľko verzií každej z jej siedmych pesničiek (Telephone, Eh eh, Poker Face, Paparazzi, Bad Romance, Love Game a Just Dance).

Jedna z upravených skladieb, Paparazzi



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu