Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Catherine Zeta-Jones ako ste ju nevideli: V posteli sa váľa úplne nahá!

Catherine Zeta-Jones zvádza nahá aj po 40-tke Zobraziť galériu (7)
Catherine Zeta-Jones zvádza nahá aj po 40-tke

LOS ANGELES – Zvodná ako za mlada! Hoci Catherine Zeta-Jones (40) nedávno prekročila prah zrelého veku, ukázať krivky v plnej kráse sa rozhodne neostýcha. Má totiž telo, aké by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne – s takým sexepílom je predsa radosť ísť donaha!

Božsky krásna v Evinom rúchu! Tak sa nechala oscarová diva zvečniť pre najnovšie vydanie magazínu Allure. S upreným pohľadom a s rozpustenou hrivou vytŕča zadoček na veľkej posteli v anjelsky bielej farbe. Rovnako nevinne ako saténové obliečky však hlavná aktérka odvážneho fotenia rozhodne nepôsobí – so smotanovou pokožkou a poodhalenými prsiami totiž navodzuje priam hriešne myšlienky!

Catherine si však pred objektívom fotografa Michaela Thompsona nezapózovala iba bez šiat. Jej mladistvosť a krása vynikla tiež v hodvábnej róbe módnej značky Fendi, v čiernom kostýme s čipkovanou podprsenkou a v čokoládových minišatách s čiarkou medzi prsiami.

O herečkine vlasy sa počas celého fotenia staral štylista Orlando Pita. Sexi rozcuchaný účes dosiahol tým, že ešte mokrú hrivu nastriekal sprejom pre objem, vyfénoval ju dosucha a zvlnil. Vytvorené kučery už iba jemne prekefoval a zvodne strapaté lokne boli na svete. S takýmto náročnejším účesom sa však Catherine v budúcnosti trápiť neplánuje. S manželom Michaelom Douglasom a ich dvoma deťmi by totiž najradšej nasadla na loď a plavila sa okolo sveta.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu