Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Klobúk dole, Catherine! Z manžela Michaela si urobila svojho deda!

Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (10)
Catherine Zeta-Jones

CULVER CITY - Hoci si prišli uctiť filmovú legendu, nedokázali spustiť zrak z jeho očarujúcej polovičky! Hollywoodska herečka Catherine Zeta-Jones (39) by svojmu manželovi Michaelovi (64) síce mohla byť dcérou, no sexepílom pripomínala skôr jeho vnučku!

Michael Douglas už onedlho oslávi 65. narodeniny, a preto nastal ten správny čas obzrieť sa za jeho zlomovými okamihmi v kariére. Túto úlohu si už tradične zobral na starosť Americký filmový inštitút, ktorý mu na svojom 37. ročníku za prítomnosti oboch rodičov a ďalších celebrít slávnostne odovzdal cenu za celoživotné úspechy. Vietor z plachiet však šedivému hercovi nečakane vyfúkla jeho o dvadsaťpäť rokov mladšia manželka.

Catherine sa o poriadny rozruch postarala hneď v úvode slávnosti, keď sa po červenom koberci prechádzala ruka v ruke so svojím miláčikom. Luxusná róba vínovočervenej farby jej dokonale vytvarovala kyprý dekolt a vysoký rázporok poodhalil sexi nôžku... To však ešte zďaleka nebolo všetko!

Atraktívna tmavovláska sa vzápätí objavila na pódiu a v plnej kráse predviedla svoje úžasné tanečné schopnosti. V strieborných flitrových minišatách so širokými ramienkami si zopakovala svoju úlohu Velmy Kelly, ktorú stvárnila pred siedmimi rokmi v muzikálovej dráme Chigago. Ako flapper, čiže nekonvenčná kráska z dvadsiatych rokov minulého storočia, navodila neopakovateľnú atmosféru a svoje vystúpenie zakončila zdvihnutým klobúkom. Mať tak teraz jeden na hlave, zaručene by sme ho z úcty sňali aj my. Bravó, Catherine!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu