Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kam sa podeli sexi krivky? Vychudnutá Zeta-Jones má nohy ako špáradlá!

Catherine Zeta-Jones s tenkými nohami Zobraziť galériu (5)
Catherine Zeta-Jones s tenkými nohami

NEW YORK - Plné tvary na správnych miestach sú fuč! Hoci od hviezdneho debutu herečky Catherine Zeta-Jones (40) na Broadwayi ubehlo len päť týždňov, jej časovo náročný program už priniesol prvú daň. Niekdajšia sexi mačička svoje vyziabnuté telo radšej schováva do voľného kabáta... Spod ktorého jej vytŕčajú hrozivo tenké nohy!

Okrúhly zadoček a plné prsia, ktorými sa preslávila v snímke Pasca, sú minulosťou! Catherine sa manželovi Michaelovi Douglasovi doslova stráca pred očami. S o poznanie ľahšou figúrou sa začiatkom týždňa predviedla vo Veľkom jablku, kde natáčala televíznu šou moderátora Davida Lettermana. Davu fanúšikov pred štúdiom síce venovala zopár úsmevov i podpisov, no tí sa nestačili čudovať. Herečka totiž namiesto vypracovaných nôh predvádzala kostnaté kolená a šľachovité lýtka!

Kam sa podeli sexi
Zobraziť galériu (5)

Aj keď Catherine v krátkom čase naozaj výrazne schudla, nie je to po návrate na dosky, ktoré znamenajú svet, po prvýkrát. Minulý rok si vďaka vražednému pracovnému tempu a nabitému programu tým istým peklom prechádzala aj Katie Holmes. Douglasova manželka si však nové angažmá nevie vynachváliť. Prácu v divadle prirovnala k návratu domov a dokonca si do mesta dočasne presťahovala aj svoje dve deti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu