Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nespokojní diváci Telerána: Katastrofálna premiéra Wagnerovej a Zimnýkovala!

Linda Wagnerová a Milan Zimnýkoval Zobraziť galériu (5)
Linda Wagnerová a Milan Zimnýkoval

BRATISLAVA – Plné znechutenia! Také sú reakcie väčšiny televíznych divákov markizáckeho Telerána, ktorí sledovali včerajšiu televíznu premiéru nového moderátorského páru - Lindy Wagnerovej (24) a Milana „Juniora“ Zimnýkovala (32). Diváci si zgustli najmä na plavovláske. Nenechali na nej nitku suchú.

Po včerajšej televíznej premiére nového moderátorského páru Telerána sa na margo ich výkonu spustila vlna kritiky. „Tak dnes to bol prepadák. Ale ospravedlňuje ich iba prvý deň v práci. Moderátorka úplne nevýrazná a slabá, nevie komunikovať. Vo štvrtok už nepozerám,“ znel jeden z mnohých príspevkov, ktoré sa objavili na oficiálnej stránke Telerána na sociálnej sieti Facebook.

Diváci Wagnerovej vyčítali zlú artikuláciu, nepríjemný hlas, neprirodzenú komunikáciu, aj bratislavský prízvuk. A to mnohí netušili, že Lindinej televíznej premiére predchádzal polročný tréning u hlasovej pedagogičky. „Učila som sa raz do týždňa rétoriku a správne kladenie otázok. Viem, že mám bratislavský prízvuk. Budem na tom musieť ešte popracovať,“ priznala pre topky.sk čerstvá moderátorka.

Ako v súvislosti so svojím debutom pred kamerami plavovláska priznala, je si vedomá nedostatkov. „Mám sa ešte čo učiť. Urobila som veľa chýb, ale už to môže byť iba lepšie. Vedenie, ktoré mi dalo šancu, asi vie, prečo to urobilo,“ obraňovala sa Linda, ktorá podotkla, že sa pod jej zlý výkon podpísala aj veľká tréma. „Dostavila sa počas vysielania. Určite to bolo na mne vidieť. No väčšina ľudí aj tak čakala iba na to, kedy sa pomýlim, alebo urobím nejaký prešľap," tvrdí Wagnerová.

Blondínka sa však s negatívnymi diváckymi reakciami stotožňuje. „Súhlasím s nimi, že to nebolo dobré. Moderovanie je však pre mňa niečo úplne nové. Naozaj náročné. Nik z nich to nezažil, preto by sa mohli trochu vžiť do mojej situácie,“ poprosila nepriamo svojich neprajníkov o zhovievavosť Linda, ktorá zatiaľ neľutuje, že sa na moderovanie dala. Nechajme sa prekvapiť, ako jej to pôjde nabudúce.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu