Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Čertovsky sexi Aguilera: Vnady vytasila v latexe!

Sexi Christina sa vracia ako latexová čertica Zobraziť galériu (9)
Sexi Christina sa vracia ako latexová čertica

LOS ANGELES – Vracia sa ako diablica! Americká speváčka Christina Aguilera (29) po niekoľkoročnej pauze rozbieha na plné obrátky svoju hudobnú kariéru. S novým albumom však rozhodne neprichádza ako skrotená mamina – v outfite k prvému singlu pripomína skôr hriešnu dominu!

Stavila na sexi imidž! Hoci Christine už ťahá na tridsiatku a medzičasom si stihla založiť rodinu, divoký sexepíl v sebe ešte rozhodne nepochovala. Veď prečo aj? S jej štíhlymi krivkami a prsiami natrieskanými v čiernom latexe totiž pilotná nahrávka Not Myself Tonight pôjde zaručene na dračku!

Spomínaná skladba v amerických a britských rádiách po prvýkrát odznie už najbližší pondelok, 29. marca. Treba však uznať, že útla blondínka sa na túto premiéru dobre pripravila. Kvôli promo fotografii totiž nesiahla len po dráždivom outfite ako z erotického salóna, ale aj po odvážnych doplnkoch. Podväzky, hrubý kovový opasok, reťaze či dokreslené rohy a chvost – to všetko vyznieva ako naozaj pekelná kombinácia!

Singel Not Myself Tonight pochádza z albumu Bionic, ktorý koncom apríla vyjde ako Christinino štvrté štúdiové CD. Popisované je ako futuristické, no rozhodne nejde o rýchlo kvasenú záležitosť. Hudobná diva totiž na ňom začala pracovať už počas obdobia, kedy pod srdcom nosila synčeka Maxa, narodeného v januári roku 2008.  A ako sama nedávno prezradila, práve ním sa pri tvorbe skladieb inšpirovala: „Môj nový album je o budúcnosti – o synovi v mojom živote, o mojej motivácii chcieť sa hrať a zabávať.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu