Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi Olivia z Iron Mana: Odviazala sa v prírode!

Olivia Munn Zobraziť galériu (11)
Olivia Munn

LOS ANGELES – Vie ako zapózovať! Pre herečku Oliviu Munn (29) nie je pózovanie na titulku nič nové. Prvýkrát jej však partnerov robili animované zvieratká v lese. Erotický náboj, ktorý Olivia v sebe má sa však prejavil opäť naplno!

Roztrhaná látka, zvodný postoj a erotický pohľad! Takto sa pred objektívom fotoaparátu predviedla snedá kráska Olivia Munn. Krásavica s čínskymi koreňmi si pózovanie na titulku časopisu Complex užila už druhýkrát.

Tento rok bude pre Oliviu zrejme viac ako úspešný – zahrá si hneď v dvoch filmoch, ktoré majú ambíciu stať sa kasovými trhákmi. Jedným z nich by malo byť pokračovanie snímky Iron Man a druhým Date Night. K tvrdým chlapom herečka nemá ďaleko – vyrastala totiž vo vojenskej rodine. Vďaka častému sťahovaniu mala medzi kamarátmi samých bifľošov: „Pamätám sa, ako som sa pozrela okolo seba a uvedomila si, že to je jediná skupina, ktorá vás medzi seba vždy prijme.“

Podľa časopisu Maxim patrí Olivia medzi 100 najsexi žien roku 2009 – stihla to však len tak-tak, bola na 99. mieste. Možno to vďaka svojmu zvodnému pohľadu tento rok dotiahne o niečo vyššie. Okrem modelingu a herectva napísala usilovná mladá žena aj knihu o svojich životných skúsenostiach Suck it Wonder Woman: The Misadventures of a Hollywood Geek. Niektorí jej fanúšikovia tvrdia, že je to najlepšia kniha na svete - hneď po Biblii.

Olivia na titulke magazínu Complex teraz a v roku 2008

Sexi Olivia z Iron
Zobraziť galériu (11)
Sexi Olivia z Iron
Zobraziť galériu (11)






Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu