Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Markíza sa bráni: Chybu sme neurobili!

Mojsejovci
Mojsejovci

BRATISLAVA - Po problémoch s volaniami do programov Mojsejovci Hot line a Quiz show, kde sú v hre desiatky pobúrených divákov a státisíce, ak nie milióny korún, už Markízu asi tak ľahko nič nevytočí.

Možno preto vyzerá na základe ich vyjadrení kauza zámeny SMS-čísiel štyroch finalistov na internetovej stránke www.mojsejovci.sk v sobotu 14. mája ako vrcholná banalita.

Diváci, ktorí vraj v ten deň hlasovali na nesprávne uvedené čísla dotknutej skupiny hráčov (Guru, Versače, Tiroláčka, Nemec) a poctivo si zaplatili aj cenu SMS - 15 Sk bez DPH, zúria. Markíza im však nepriamo odkazuje: Esemeskové čísla uvedené na linke Priebežné výsledky si nemáte čo všímať! "Spomínaná tabuľka obsahuje aktuálne poradie finalistov. Má teda informačný charakter. Všetci, ktorí chcú hlasovať, by sa mali riadiť údajmi z úvodnej stránky," uviedla hovorkyňa televízie Markíza Ivana Semjanová.

Z tohto stanoviska logicky vyplýva, že k chybe mohlo dôjsť. Hlasujúci divák sa však sťažovať nemá, pretože sa pozeral do zlej (mimochodom oficiálnej) tabuľky. V pokračovaní tohto stanoviska ale Semjanová túto možnosť absolútne vylučuje: "Správca internetovej stránky sa zaručuje, že chyba v zamenení čísiel finalistov dňa 14. mája 2005 nenastala."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu