Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mojsejovci už porušili 10 pravidiel!

Mojsejovci
Mojsejovci

BRATISLAVA - Čo je toto za guláš? Diváci markizáckej reality show Mojsejovci sa nestíhajú čudovať. Pôvodné striktné pravidlá hry sa neustále menia a porušujú! Samotní hostitelia z vily na Pereši sa ako na bežiacom páse dopúšťajú rôznych prešľapov, a to všetko s tichým súhlasom televízneho štábu a Markízy. Čo všetko sa od začiatku relácie už zmenilo?

1. Z vily do garáže
Pôvodne mali finalisti bývať priamo v dome košických boháčov a užívať si luxus spolu s milionármi, manželmi Mojsejovcami. Skutočnosť? Žijú natlačení v ich garáži a spávajú na rozkladacích posteliach.

2. Z milióna dva
Zmenila sa aj výška výhry. Z pôvodného milióna korún sa tesne pred súťažou bez vysvetlenia zvýšila suma pre víťaza reality show na dva milióny.

3. Relax v penzióne
Pravidlá hry jasne hovorili o siedmich dňoch v dome na Pereši, no súťažiaci tri dni v týždni oddychovali v luxusnom penzióne v Dunajskom Klátove, odkiaľ chodili na výlety a užívali si dovolenku bez prítomnosti kamier!

4. Odhalené výsledky
Finalisti reality show nemali mať možnosť vidieť výsledky diváckeho SMS hlasovania, no počas stredajších priamych prenosov im pohľad na televízne obrazovky odhalil ich poradie v rebríčku.

5. Dražba
Pravidlá súťaže by tvorcovia porušili aj v prípade, ak by do domu Mojsejovcov pustili víťaza dražby. Ten mal za dobrovoľné odstúpenie jedného z finalistov zaplatiť.

6. Intímne zábery
Súťažiacim sľúbili, že ich kamery nebudú snímať v kúpeľni ani na toalete. Pravda je však úplne iná...

7. Bez médií
Súťažiaci mali mať počas troch mesiacov vo vile na Pereši zakázané čítať tlač, sledovať televíziu a počúvať rozhlas. Samotní Mojsejovci toto pravidlo porušili, keď finalistom priniesli všetky tlačené médiá, ktoré o nich informovali.

8. Žiadni novinári
Kontakt súťažiacich s novinármi umožnili opäť Mojsejovci, keď na krst Braňovho CD prizvali aj zástupcov médií.

9. Web kamera
Od štvrtka 11. apríla je spoplatnené aj sledovanie web kamery na stránke www.mojsejovci.sk sumou 40 Sk za 60 minút. Dovtedy to bolo grátis.

10. Drahé telefonáty
Nekresťanské sumy sa objavili na výpisoch telefónnych hovorov divákov TV Markíza za volanie do relácií Mojsejovci Quiz show a Hot line. Môžu za to nepresné informácie na televíznej obrazovke, ktoré divákov zavádzali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu