Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Diváci Markízy zúria: Komu pripísali naše hlasy?

Braňo a Nora Mojsejovci
Braňo a Nora Mojsejovci

BRATISLAVA - Po obrovských problémoch s telefonátmi do relácií Quiz show a Hot line je tu ďalší! Naši čitatelia, ktorí si v sobotu popoludní pozreli internetovú stránku reality show Mojsejovci, totiž objavili prehodené SMS čísla štyroch finalistov. Komu sa v tento deň divácke hlasy v skutočnosti pripísali?

Tých, ktorí si 14. mája v popoludňajších hodinách klikli na odkaz Priebežné výsledky na internetovej stránke Mojsejovcov, mohli SMS čísla priradené k štvorici finalistov - Nemec, Tiroláčka, Guru a Versače - poriadne zmiasť. Podľa našich čitateľov boli totiž úplne popletené! Guru si mal to svoje číslo (9952) "vymeniť" s Versačem (9955), Tiroláčka (9961) vraj zas svoju cifru nedobrovoľne požičala "zvrhlíkovi" Nemcovi (9956). "Priebežné poradie finalistov sa na internetovej stránke aktualizuje dvakrát denne. Musel to byť preklep," odôvodnila prešľap hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. Vzápätí však doplnila, že v spolupráci so správcovskou spoločnosťou, ktorá sa o internetovú stránku stará, už preverujú, či a ako k tejto zámene došlo.

Ak sa potvrdí verzia nespokojných čitateľov, Markíza bude mať čo robiť, aby si to u nich vyžehlila. Presné časy a čísla, z ktorých boli esemesky odoslané, sú podľa Semjanovej archivované, na rozdiel od zámeru hlasujúcich divákov. A preto zistiť, komu mali sobotňajšie hlasy v skutočnosti patriť, bude takmer nemožné. Dá sa predpokladať, že Markíza sa rozhodne tieto esemesky anulovať, čo však fanúšikov, ktorí za jednu SMS zaplatili 15 korún bez DPH, určite neuspokojí. O výsledkoch vyšetrovania tohto prípadu vás budeme informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu