Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Demi, nie je ti to trápne? Vyretušovaná vyzeráš mladšie ako tvoja dcéra!

Demi Moore opäť poriadne vyretušovali Zobraziť galériu (16)
Demi Moore opäť poriadne vyretušovali

LOS ANGELES – S pribúdajúcimi rokmi sa zmieruje ťažko! Hoci hollywoodskej hviezde Demi Moore ťahá na päťdesiatku, v magazínoch sa ešte stále pretŕča bez jedinej vrásky. Jej vyretušované fotografie však už fanúšikom začínajú byť na smiech – veď s dcérou Rumer by mohli byť sestrami!

Nové fotenie, nové zábery odtrhnuté od reality! Aj keď Demi na svoj vek vyzerá priam očarujúco, grafickými úpravami svojich fotografií to poriadne preháňa. Inak tomu nie je ani v aprílovom vydaní magazínu Harper's Bazaar, ktorému prepožičala svoju tvár a odpovedala na zopár, miestami aj nepríjemných, otázok.

Ako nebeský anjel s obnaženými ramenami v oblakoch či kráska v červenom obletovaná balónmi – aj v takýchto pózach sa nechala zvečniť bývalá zákonná polovička Brucea Willisa. Fotky síce tentoraz nie sú dráždivé, no srší z nich priam nonšalantná energia. To, že Demi pri súčasnom manželovi Ashtonovi duchom nestarne, je nad slnko jasné už na prvý pohľad. Prečo však podobne ako Madonna či Sharon Stone nechá každý pixel prejsť grafickým programom, ostáva stále záhadou.

Priamej otázke na svoju najkontroverznejšiu retuš sa ale herecká diva nevyhla. Na dôkaz toho, že noha na obálke magazínu W naozaj patrí jej, vraj redaktorovi dokonca poodhalila svoje stehno so slovami: „Dobre, bola to skutočne moja postava. Volala som fotografom a oni mi povedali, že na mojich bokoch, stehnách, ani páse nič neretušovali. Bola to taká póza.“ Či jej však túto verziu teraz niekto uverí, je naozaj otázne. Demi, nebolo by jednoduchšie prestať všetko zatĺkať?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu