Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Demi, nepozeraj sa! Tvoj manžel si to rozdáva s mladšou... V bazéne!

Ashton Kutcher v horúcej milostnej scéne Zobraziť galériu (9)
Ashton Kutcher v horúcej milostnej scéne

LOS ANGELES - Udržať mladého zajačia v jednej posteli nie je vôbec jednoduché, zvlášť, pokiaľ sa ho pokúša skrotiť zrelá žena! Svoje už o tom zaručene vie aj hollywoodska kráska Demi Moore (47) - jej o 16 rokov mladší manžel Ashton Kutcher za mladšími pipkami odbieha naozaj často... Napríklad, do bazénu!

Slnečné počasie, kvetinová výzdoba, božský výhľad a telá prepletené na tom správnom mieste. V prípade herca a režiséra v jednom, Ashtona Kutchera, však tento krát nejde o manželskú idylku, ale o poriadne dráždivú scénu zo snímky Samec. V tejto romantickej dráme totiž stvárnil hlavnú postavu, Nikkiho, ktorý má s jeho skutočným životom nemálo spoločné. Ako neodolateľný metrosexuál a notorický zvádzač žien si dokáže omotať okolo prsta úplne každú - do konca to však dotiahne len u starších, skúsenejších a hlavne majetnejších dám!

Hoci Demi musí svojej zákonnej polovičke sexuálne dobrodružstvá tolerovať len pred kamerami, zrejme jej takýto pohľad nepadne ľahko. To priznal i samotný americký Casanova, ktorému natáčanie šteklivých záberov a obnažovanie sa na pľaci spočiatku vôbec nebolo príjemné: "Niekedy sa nakrúcanie začína už o šiestej ráno... Prídete do práce, dáte si svoju kávu a vyzlečiete sa, aby ste sa pripravili na milostnú scénu. Pre mňa to bola nová skúsenosť, chvíľu to zaberie, kým si človek zvykne, to je isté."

Ešte prekvapivejšie však jeho slová vyzneli na margo toho, ako sa cítil pri "podvádzaní" svojej manželky. S červeňou v tvári totiž nepopieral menšie výčitky a zmiešané pocity: "Myslím, že mne to bolo oveľa trápnejšie ako Demi. Ale sme v rovnakej brandži a obaja jej perfektne rozumieme, takže na konci dňa prídeme domov a sme spolu." Ktovie, či sa má Demi od horúcich scén svojho miláčika pred ostatnými ženami viac na pozore. Nevydarená retuš v magazínoch a popieranie plastických operácií jej na sebavedomí pred blížiacou sa päťdesiatkou zrejme takisto veľa nepridáva...





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu