Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obálka s upravenou Demi Moore opäť zaváňa škandálom: Je to vôbec ona?!

Demi Moore a Anja Rubik takmer na nerozoznanie Zobraziť galériu (10)
Demi Moore a Anja Rubik takmer na nerozoznanie

LOS ANGELES - Najskôr ju ochudobnili o poriadny kus ženských tvarov, teraz sa natíska otázka, či na zábere vôbec použili jej telo. Nestarnúca kráska Demi Moore (47) totiž na kontroverznej obálke magazínu W nápadne pripomína poľskú modelku v rovnakých šatách!

Vlny búrlivých diskusií na tému retuše v prípade americkej herečky sa internetom prehnali už minulý týždeň, keď časopis W zverejnil obálku svojho najnovšieho vydania. Horlivé zoštíhľovanie sa totiž dotklo Deminho ľavého boku a celá fotografia vyznela veľmi neprirodzene. To je však len slabý odvar v porovnaní s tým, že na titulnej strane herecká hviezda možno vôbec nepózuje!

Na povrch totiž vyplávala fotografia Anjy Rubik, manekýnky z Poľska, ktorá tie isté šaty značky Balmain predvádzala tento rok v Paríži. Módni fanatici jej ruky, kľúčne kosti a krk považujú za úplne identické s tými, ktoré má Demi na spornom obrázku. Tá je však kvôli takýmto špekuláciám o fotomontáži zúrivosťou celá bez seba.

Obálka s upravenou Demi
Zobraziť galériu (10)
 
Obálka s upravenou Demi
Zobraziť galériu (10)

"Moje boky neboli retušované... Je to len póza, v ktorej máte bok trošku nahnutý do jednej strany... To nikto z vás nevidí?! Idioti!" rozčuľuje sa pri písaní odkazov na svojom účte v sieti Twitter. Známy losangelský fotograf a spisovateľ, Anthony Citrano, sa však nad jej stanoviskom len pousmial a ponúkol päťtisíc dolárov na charitu. Peniaze okamžite venuje v prípade, ak Demi dokáže, že obálka nebola retušovaná. Reakcia z jej strany sa zatiaľ nedostavila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu