Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Úbohá Demi Moore: Znetvorili ju priamo na obálke magazínu!

Demi Moore Zobraziť galériu (13)
Demi Moore

LOS ANGELES – Tak toto nevyšlo! Herečke Demi Moore (47) chceli asi editori magazínu W pomôcť ku krajšej postave – namiesto toho ju však úplne potopili! Odrezali jej kus tela tak okato, ako sa len dalo.

Grafici v prestížnych magazínoch sú obyčajne na vysokej úrovni. Pre tých, ktorí pôsobia v časopise W to však zjavne neplatí! Herečku Demi Moore na decembrovej obálke upravili tak okato, že si to musí všimnúť naozaj každý. A to hviezda, ktorá sa blíži pomaly ale isto k päťdesiatke, vyzerá naozaj dobre. Veď pre zachovanie mladosti robí naozaj všetko – od absolvovaní početných plastických operácií až po manželstvo s o šestnásť rokov mladším hercom Ashtonom Kutcherom. Zdá sa však, že na titulku jej prirodzený vzhľad nestačí.

Na fotografii jej totiž celkom chýba kus boku. Stačí si len porovnať líniu jej ľavého stehna a boku. Pozorovateľovi sa núkajú len dve možnosti – alebo ide o unikátny prírodný jav, alebo jej grafici kus mäsa jednoducho „ufikli“. Či však Demi bude z tejto „pomoci“ nadšená, je viac ako otázne.

Táto kauza má však aspoň jednu výhodu. Môže byť ďalším krokom k tomu, aby editori uprednostňovali namiesto výrazne upravovaných celebrít a modeliek radšej skutočnú podobu žien – najmä keď vyzerajú tak dobre ako Demi Moore. Nech žije prirodzenosť!



Úbohá Demi Moore: Znetvorili
Zobraziť galériu (13)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu