Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Madonna žiada o pomoc anglickú kráľovnú!

Madonna Zobraziť galériu (6)
Madonna

LONDÝN - Americká speváčka a herečka Madonna sa chystá napísať list britskej kráľovnej Alžbete II., v ktorom ju chce požiadať o pomoc s natáčaním filmu W.E.

Snímka bude pojednávať o afére britského kráľa Eduarda VIII., ktorý v roku 1936 abdikoval na svoju funkciu po tom, čo mu vláda nechcela povoliť vstúpiť do manželského zväzku s rozvedenou Wallis Simpson.

"Madonna chce tento film nakrútiť čo najautentickejšie - a preto by veľmi ocenila, ak by jej kráľovná umožnila nakrúcať na určitých lokalitách," uviedol pre médiá jeden z Madonniných zástupcov.

Popová diva (51), ktorá spoločne s Alekom Keshishianom napíše k snímke aj scenár, chce začať nakrúcať už v lete. Podľa zdroja blízkeho kráľovnej však Madonna nedostane výnimku, aby mohla nakrúcať v priestoroch kráľovských palácov.

Postavu Wallis Simpson by mala stvárniť Vera Farmiga, známa napríklad ako predstaviteľka Alex Goran v dramédii Lietam v tom (2009). Producentmi filmu, ktorý by sa mal dostať do kín v roku 2012, budú Colin Vaines a David Parfitt.

Pre Madonnu pôjde o jej druhý režijný počin po tom, čo v roku 2008 debutovala so snímkou Špina a múdrosť. Informácie pochádzajú z webovej stránky Telegraph.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu