Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sajfova bohatá frajerka: Živí sa ako hosteska!

Sajfova priateľka Veronika v roli hostesky Zobraziť galériu (6)
Sajfova priateľka Veronika v roli hostesky

BRATISLAVA - Ako správna študentka! Priateľka moderátora Mateja „Sajfu“ Cifru (30), ktorá navštevuje školu v USA, prišla prednedávnom na Slovensko. Svoj pobyt doma však Veronika Ostrihoňová (20) nestrávila iba radovánkami s frajerom, ale aj poctivou prácou! Privyrábala si i napriek tomu, že má poriadne bohatých rodičov.

Pred niekoľkými dňami sa Veronika na istej spoločenskej akcii neukázala ako hosť, ale ako brigádnička. Pri malom stolíku a s úsmevom na tvári ponúkala prítomným hosťom občerstvenie. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby... O plavovláskiných rodičoch sa vie, že patria skôr k tým solventnejším. Na bratislavskej Kolibe majú postavený luxusný dom a ich dcéra od malička študuje na prestížnych školách. 

„Bolo to len výnimočné,“ reagoval na adresu pracujúcej milenky samotný moderátor. „Jednalo sa o priateľskú výpomoc,“ poznamenal Sajfa, pričom dodal, že akciu spoluorganizovala jedna z Veronikiných kamarátok.

Práca hostesky je medzi študentkami klasickou záležitosťou. Aj keď neponúka extra vysoký zárobok, mnohé si ju pochvaľujú. Keď sme sa Sajfu opýtali, akú sumu Veronika dostala, začal žartovať. Neskôr povedal, že o takýchto veciach sa nerozprávajú . „Myslím si však, že to nerobila pre peniaze,“ dodal na záver.

FOTO: Hostesky v uniformách. Blondínka vľavo je Sajfova priateľka Veronika.

Sajfova bohatá frajerka: Živí
Zobraziť galériu (6)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu