Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kruté správy pre Adelu a Sajfu: Musia sa pratať z obrazovky!

Zohratá dvojica- Adela Banášová a Matej Zobraziť galériu (5)
Zohratá dvojica- Adela Banášová a Matej "Sajfa" Cifra

BRATISLAVA – Diváci ich nechcú! Pred pár dňami sme na topkách informovali, že na obrazovkách tv Joj hrozí Rannej šou Adely a Sajfu koniec. Moderátorské špičky Banášová (28) a Cifra (30) neboli zrejme pre divákov dostatočne atraktívnou spoločnosťou k raňajkám. A na Kolibe už zakročili.

Začiatkom októbra sa špekulovalo o definitívnom konci Rannej šou na televíznych obrazovkách. Dnes je už isté, že očakávania o úplnom stiahnutí relácie sa nenaplnili, no predsa len došlo k zmenám. Po komunikácii medzi Fun Radiom a televíziou Joj došlo k dohode, že sa bude moderátorské duo objavovať vo vysielaní iba raz do týždňa. Podľa názoru oboch strán je to najlepšie riešenie, od ktorého sa očakáva, že tým získa relácia na atraktivite.

„Ohľadom Rannej šou budeme ešte diskutovať. Zatiaľ viem povedať len toľko, že si ju diváci budú môcť pozrieť vždy v pondelok,“ povedala nám k tejto téme hovorkyňa televízie Joj Tatiana Tóthová. Pre zvýšenie kvality ranného vysielania prichádza ďalej do úvahy to, že sa na obrazovky dostanú iba hostia, ktorí budú divácky veľmi atraktívni. „Čo sa týka ´superhostí´, pôjde o mimoriadne zaujímavých ľudí,“ povedala ďalej Tóthová o zmenách.

Spolu s reláciou dostávajú do istej miery stop aj moderátori. V éteri rádia ich šou síce stále pobeží, z obrazoviek sa však v tomto formáte sťahujú. „Teším sa, že sa našla akási optimálna poloha. Doteraz sme ponúkli divákom pohľad do zákulisia. Tí zistili, že to nie je nič extra a zákulisie rádia nie je ničím výnimočné. Teraz, keď to bude v tom najlepšom čase s nejakým ´áćkovým´ hosťom to bude stáť podľa mňa za to!“ komentoval novinky s nadšením Sajfa. V súvislosti so zmenami sme sa snažili skontaktovať aj s Adelou Banášovou. Tá však počas celého dňa nereagovala na naše telefonáty.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu