Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Lady Gaga hore bez: Ukázala prsia – a zosypala sa!

Polonahá Lady Gaga Zobraziť galériu (20)
Polonahá Lady Gaga

LONDÝN – Nové fotenie, nová pikantná séria! No hoci americkú speváčku vidíme pobehovať takmer nahú pravidelne, jej posledné zábery sú predsa len niečím výnimočné. Lady Gaga (23) totiž počas ich tvorby vyrábala poriadne scény. Čertila sa ako zmyslov zbavená. A v očiach štábu zostala len obyčajnou čudáčkou!

Nohavice s ostňami a rukavice, za aké by sa nemusel hanbiť ani Johnny Depp vo svojej snímke Nožnicovoruký Edward! Šťavnatá póza, obnažený hrudník, ruky na prsiach a v rozkroku – na prvý pohľad len ďalšia zo speváčkiných podivných fotografií. Obálka marcového čísla britského magazínu Q však zaváňa nepríjemným škandálom. Podľa rečí okolo tohto fotenia totiž excentrická blondínka svoj obrovský úspech už nezvláda a emócie sa jej vymykajú spod kontroly!

Poriadne sa im znechutila! Podľa denníka Mirror fotografovia spomínaného časopisu nevychádzali z údivu, aké divadlo im Lady Gaga počas spolupráce predvádzala. Uprostred fotenia v londýnskom hoteli Mayfair sa totiž z ničoho nič rozrevala a pomedzi vzlyky len utrúsila: „Teraz proste nie som na správnom mieste.“ Neskôr však výsledné zábery odsúdila ako nepoužiteľné, opäť plakala a rýchlo odišla. Dokonca trvala na tom, že pokračovať bude jedine za podmienky, ak sa za objektív postaví jej milenec! To však už tímu z časopisu Q pohár trpezlivosti pretiekol a speváčkiných ľudí poslal kade ľahšie so slovami, že jej „správanie je čudné“. Žeby Lady Gaga potrebovala poriadnu dovolenku?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu