Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vulgárna Lady Gaga: Na pódiu ukázala takmer všetko!

Lady Gaga na Brit Awards Zobraziť galériu (17)
Lady Gaga na Brit Awards

LONDÝN – Už to naozaj preháňa! Kostým, v ktorom Lady Gaga spievala na Brit Awards musel potešiť všetkých úchylákov v hľadisku. Odhaľoval totiž značnú časť zo speváčkinho rozkroku. Žeby tým chcela naznačiť, čo pre ňu ocenenie naozaj znamená?

S fanúšikmi sa podelí o všetko! Na bláznivý imidž speváčky Lady Gaga si ľudia už zvykli. Tento raz to však nebola jej obrovská našuchorená hriva v tvare cukrovej vaty, ani aplikácia na tvári, čo najviac zaujalo pozornosť divákov. Mladá Američanka sa totiž pri speve svojich piesní Telephone a Dance in the Dark rozhodla upútať pozornosť niečím iným – svojím takmer odhaleným prirodzením.

Len tak sa dá vysvetliť jej biely kostým, ktorý ukazoval podstatne viac, ako by sa na slušné dievča patrilo. Biele priesvitné body malo síce na príslušných miestach nepriehľadnú aplikáciu, ani to však veľmi nepomohlo. Časť medzi nohami totiž tvoril len uzučký pásik látky, ktorý nemohol zakryť všetko. Práve naopak! Poskytol divákom nachádzajúcim sa pod pódiom vynikajúci výhľad na jej najintímnejšie partie. Hoci kedysi sa o nej hovorilo ako o hermafroditovi s penisom, dnes je viac ako isté, že medzi nohami neschováva žiadne tajomstvo – je to žena, ako sa patrí!



Vulgárna Lady Gaga: Na
Zobraziť galériu (17)



Lady Gaga si z Brit Awards odniesla hneď tri ceny: za objav roka, najlepšiu zahraničnú speváčku a tiež v kategórii album roka. Ktovie, či si hlasujúci pri pohľade na jej vystavené prirodzenie svoj názor nerozmysleli...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu