Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z Eurovízie SuperStar: Jaroša zahádzali nohavičkami a podprsenkami!

Miro Jaroš so svojim úlovkom. Zobraziť galériu (3)
Miro Jaroš so svojim úlovkom.

BRATISLAVA -- Slečny šaleli! V šiestom štvrťfinálovom kole pesničkovej súťaže Eurovision Song Contest zažil bývalý superstarista Miro Jaroš (31) návrat v čase. Fanúšičky nielen tlieskali a kričali, ale hádzali po ňom aj spodnú bielizeň.

Spevácka šou SuperStar a pesničková súťaž Eurovízia sa včera večer aspoň na okamih podobali viac ako inokedy. Okrem toho, že spievalo desať interpretov, za ktorých hlasovali diváci prostredníctvom esemesiek, sa aj skandovalo a pískalo. Fanúšičky dokonca svojim idolom hádzali spodnú bielizeň. Tým šťastným sa stal bývalý superstarista z prvej série - Miro Jaroš. Pri nohách mu totiž ako jedinému z účinkujúcich skončilo niekoľko nohavičiek a dokonca aj podprsenka, ktorú si z pódia odniesol.

Topky.sk Mira vyspovedali a zisťovali, čo na takýto prejav sympatií hovorí. Neviem, ja som si to ani neuvedomil, že čo to tam padlo. Bol som prekvapený. Akurát, čo som stihol chytiť na malíček podprsenku a utekal som do zákulisia, " povedal Jaroš, ktorý ďalej prezradil, že už o netradičný úlovok aj stihol prísť. Chlapci z kapely mi to už rozobrali," netajil spevák, ktorý včera skončil na druhom mieste. Jeho pieseň Bez siedmeho neba, kde okrem spevu využil aj posunkovú reč, si tak budete môcť vypočuť aj v semifinále.

V súvislosti s jeho vystúpením nás zaujímalo, či naozaj ovláda posunkový jazyk. „Áno, ale iba tie časti, čo som ukazoval," priznal Jaroš, ktorého pieseň nám tak trochu žánrovo pripomínala hymnu superstaristov. Chceli sme preto vedieť, či mu bola inšpiráciou. „Nie, absolútne nič to nemá spoločné. Možno sa to podobá v tom, že tá pesnička má nejaké posolstvo. Snažil som sa v tejto skladbe ľudí spájať, že všetci sme si rovní. Vylučujem, že by sa to podobalo na hymnu SuperStar," uzavrel.

Prekvapením večera bolo ôsme nepostupové miesto pre minuloročného porotcu a doteraz najúspešnejšieho slovenského účastníka Eurovízie - Marcela Palondera, ktorý skúšal šťastie so synovcom Tomášom. Málokto tiež zrejme čakal, že zvíťazí práve skupina Soňa. 

Poradie esemeskového hlasovania 6. štvrťfinále: 

1. Soňa Skús ma viesť - 17,7%
2. Miro Jaroš Bez siedmeho neba - 16,3%
3. Aya Do neba volám - 15,7%
4. Maroš Bango Ty tu ticho spíš - 14,8%
5. Družina Koniec sveta - 14,7%
6. Stopa Nightsong - 8,5%
7. Ivana Poláčková So mnou všetko smieš - 3,7%
8. Palonders & SDA Slová slov - 3,4%
9. Happyband Mafiánska - 2,9%
10.Otto Weiter & Makar Čudra Vrtká - 2,3%

 

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu