Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mikla s dokaličenou tvárou: Robo, čo sa ti, preboha, stalo!?

Robo Mikla so spálenou tvárou. Zobraziť galériu (3)
Robo Mikla so spálenou tvárou.

BRATISLAVA – Vyzerá, akoby mu vyžehlili ksicht! Kontroverzný spevák Robo Mikla (28) sa pred pár dňami poriadne dokaličil. Odniesla si to jeho tvár. Zranenia, ktoré na nej mal, počas včerajšej skúšky do Eurosongu všetkých šokovali. Topky.sk zisťovali, čo sa mu stalo.

Choroba, bitka alebo chľast?! Bývalý superstarista Robo Mikla sa dnes po dlhom čase opäť pokúsi pred širokou verejnosťou zaujať svojím spevom. Diváci si ho budú môcť pozrieť v estevečkárskom Eurosongu, kde sa Robo predstaví so svojou piesňou Voda a oheň.

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby spevák nedorazil na včerajšiu skúšku s doráňanou tvárou. Spálené čelo si okamžite všimli všetci prítomní a začalo sa špekulovať, čo sa Miklovi stalo. „Žeby si zranenie privodil pod vplyvom alkoholu? Alebo sa pobil?“ vraveli si na skúške.

Topky.sk preto zisťovali, čo je príčinou doriadenej tváre kontroverzného rockera. „Jednoducho, tak ako každý rok, keď príde zima, zapália sa mi dutiny. To sa stalo aj teraz. Dva – tri mesiace s tým bojujem. Už som z toho bol zúfalý, tak som zháňal babskú radu u ľudových liečiteľov. A tí mi poradili, že je na to najlepší cesnak a cibuľa,“ začína pre topky.sk vysvetľovať dôvod, kvôli ktorému má spálenú tvár.

„Poradili mi, že si mám cesnak pridať na tie miesta, kde je zápal. Tak som to spravil. Popučený cesnak som dal do gázy a potom na čelo. Cibuľu do ponožiek a ľahol som si. Po dvadsiatich minútach som sa zobudil, lebo ma strašne pálilo čelo. Štípalo to. A toto bol výsledok - spálené čelo. Musím však ale povedať, že na priedušky mi to paradoxne pomohlo,“ prezradil topkám Mikla, ktorý tvrdil, že hlas je napriek tomu v poriadku. Na dnešné kolo sa veľmi teší. 

Spevácku energiu mu dodáva fakt, že má fanúšikovskú základňu aj za hranicami Slovenska. „Píšu mi Poliaci, Nemci a aj človek žijúci v Taliansku. Som z toho veľmi milo prekvapený. Mám radosť, že sa im moja hudba páči,“ nadchýnal sa spevák. Uvidíme, či večer ohodnotia pozitívne jeho tvorbu aj esemeskujúci diváci a posunú ho do semifinále.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu