Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kim vo vzrušujúcej reklame: Dostane vás šalátom a prsiami!

Hriešne sexi Kim Kardashian v novej reklame Zobraziť galériu (11)
Hriešne sexi Kim Kardashian v novej reklame

LOS ANGELES - Potečú vám sliny! Ak ste doteraz nepatrili k fanúšikom zdravej stravy, možno už čoskoro zmeníte názor. Po zhliadnutí reklamy so sexicou Kim Kardashian (29) totiž zaručene dostanete chuť... No zrejme nie iba na lahodný šalát. Tieto zmyselné pery a okrúhle prsia vás navnadia aj na kadečo iné!

"Som taká posadnutá poriadkom! Všetko musí byť čisté, chrumkavé a chutné," začína hollywoodska kráska svojich pekelne šťavnatých 32 sekúnd. Nahodená v čiernej súpravičke spodnej bielizne a v dlhom krémovom župane však nezabúda upriamiť pozornosť na to najdôležitejšie - guľatý zadoček, štíhle nohy a poriadne objemný dekolt! Dusná atmosféra nabitá sexepílom a prostredie spálne navádza na hriešne myšlienky už od prvej chvíle... No Kim v skutočnosti propaguje obyčajný šalát!

Nový produkt z ponuky americkej siete rýchleho občerstvenia zvanej Carl's Jr. sa takýmto spôsobom pokúša pripojiť k trendu zdravšej výživy. Televízna hviezda, ktorá nedávno takisto výrazne schudla a je považovaná za jednu z najsexi Američaniek, nemohla kurací šalát s brusnicami, jablkami a vlašskými orechmi uviesť na trh lepšie. Je vidno, že skúsenosť pred kamerou s bývalým milencom Ray-Jom v domácom porne ju všeličomu priučila. Minimálne tomu, ako dokonale zvádzať a použiť osvedčené ženské zbrane. "Očistiť" takúto sexbombu v penovom kúpeli musí byť naozaj veľká zábava!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu