Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kráska s nablýskaným rozkrokom: Má ho vykladaný krištáľmi!

Jennifer Love Hewitt Zobraziť galériu (7)
Jennifer Love Hewitt

LOS ANGELES - Má rozkrok na nezaplatenie! Americká herečka Jennifer Love Hewitt (30), ktorú slovenský divák pozná najmä vďaka seriálu Stratené duše, prezradila vlastný grif na zažehnanie pochmúrnej nálady. Úsmev na perách jej vyčaria aj vlastné intímne partie... Ale žiarivo vyzdobené!

Nie je z nej žiadna puritánka! Tak ako zástupy žien po celom svete, aj Jennifer zbožňuje šperky, tými so Swarovski krištáľmi sa môžete kochať TU. Hoci tmavovláska navonok pôsobí ako zdržanlivá kráska, pod šatami je z nej poriadna diablica. Ako priznala v televíznej šou moderátora Georgea Lopeza, drahé kamienky dopraje aj svojej vagíne!

Tému nablýskaného rozkroku táto krásna herečka údajne do detailov popisuje vo svojej pripravovanej knihe o vzťahoch, ktorá by mala vyjsť niekedy na jar. Jennifer sa po prvýkrát k tomuto módnemu výstrelku dostala v časoch, keď sa liečila zo stroskotaného vzťahu a zlomeného srdca. Trblietavú krásu ako náplasť na ubolenú dušu si totálne zamilovala a odvtedy na ňu nedá dopustiť!

"Volá sa to vajazzling. Po rozchode mi jeden priateľ vyzdobil moju 'drahú lady' krištáľmi Swarovski a ona žiarila ako diskoguľa... Ženy by si mali takto skrášľovať svoje vagíny," vysvetľovala šokovanému Lopezovi. Ten od úžasu pred ňou pokľakol na koleno a pobozkal jej ruky. Zvedavosť mu však nedovolila odpustiť si otázku, či je Jennifer "tam dole" vyzdobená aj počas prebiehajúceho rozhovoru. Odpoveď znela, samozrejme, áno! Zladená so šatami, bola naružovo!

Jennifer začína šťavnaté rozprávanie o svojich intímnych partiách v čase 2:36





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu