Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Náruživá Sandra Bullock: Strčila jazyk do úst Meryl Streep!

Meryl Streep a Sandra Bullock Zobraziť galériu (5)
Meryl Streep a Sandra Bullock (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne sa rozvášnili! Herečky prvej kategórie Meryl Streep (60) a Sandra Bullock (45) sa poriadne odviazali – pohrali sa so svojimi jazykmi a vymenili si náruživý francúzsky bozk. A to priamo na pódiu pred divákmi!

Vedia, ako spôsobiť rozruch! Obe herecké hviezdy sa stretli na pódiu pri preberaní ceny Critics' Choice Movie Awards za najlepšiu herečku. Keď Meryl Streep dokončila svoje poďakovanie a na pódium vystúpila Sandra s výkrikom: „Hovno!“ a zaujala bojovú pózu, mnoho divákov asi netušilo, o čo ide. Herečky však nikoho nenechali na pochybách o vzájomných citoch a na dôkaz svojej lásky sa začali vášnivo bozkávať. Mladšia z nich bola pri tom naozaj aktívna a Merylinu hlavu si pekne pridržala. „Meryl sa vynikajúco bozkáva!“, zhodnotila spokojne po ukončení tohto divadielka Sandra do mikrofónu.

To, že sa o cenu museli podeliť, týmto dvom umelkyniam teda zjavne nevadí. Kritici ocenili výkon Meryl Streep vo filme Julia a Julia, v ktorom si zahrala kuchárku Juliu Child. Ako povedala vo svojom príhovore, má k nej blízko aj v skutočnom živote: „Milujem hranie a milujem prácu, milujem jedlo a milujem sex – Julia bola na tom rovnako, a tak v tom nebolo priveľa napätia.“

Sandra Bullock zas kritikov oslovila vo filme natočenom podľa skutočnej udalosti, The Blind Side. Toto dielo sa stalo aj kasovým trhákom a zisky z neho sa pohybujú za magickou hranicou 200 miliónov dolárov.

Zdroj: Topky.sk, Dailymail.co.uk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu